Pentru mama, uite adresa pe care poate s-o foloseasca atunci cand merge la vreun Internet Cafe. Te rog, daca poti, s-o ajuti sa 'repete' pe calculatorul de acasa:
livia @ monicsoft.net (fara spatii)

 1. Deschide singura sau roaga pe cineva sa-i deschida Internet Explorer;
 2. Multumeste si se asigura ca persoana respectiva nu se uita peste umarul ei la ce face si ce scrie.
 3. Apasa Alt+D (SAU apasa cu cursorul o data pe iconita cu litera "e" albastra imediat dupa cuvantul "Address")
 4. Scrie adresa de posta, unde i-am deschis si aranjat un cont: "mail.monicsoft.net" (fara ghilimele), apasa Enter (de aici incolo acasa nu poate repeta), si asteapta sa apara pagina care are o veverita desenata in partea de sus; Aici trebuie sa scrie numele contului (livia@...) si parola pe care i-am spus-o la telefon.
 5. Apasa butonul "Addresses" (1 in poza)
 6. (2 in poza) In coloana To: apasa pe patratelul din dreptul adresei pe care vrea s-o foloseasca (am adaugat eu toate adresele de care stiu ca i-ar trebui; daca vrea alte adrese, sa-mi spuna.)
 7. Apasa "Compose mail" (3 in poza) si asteapta sa apara pagina pentru scrisoare
 8. Apasa in spatiul de dupa "Subject" si scrie subiectul scrisorii ("draga Radu", sau "despre Mihaela" sau "URGENT")
 9. Apasa in spatiul de dupa "Message" si scrie scrisoarea sau pune o discheta adusa de acasa in calculator, apasa in spatiul de dupa "Attachments", se deschide o fereastra mica in care apasa "Browse", alege discheta din meniul de sus, apoi alege fisierul cu scrisoarea, si apasa "Open"; apasa "Add attachment" si asteapta sa fie citit fisierul, apoi apasa Done.
 10. Apasa "Send message" si asteapta sa fie trimis mesajul.
 11. In mod normal, apare un mesaj spunand "Message sent" si apoi lista de mesaje primite, care poate fi vazuta oricand dupa ce se apasa butonul "Folders".

  Uf.

  Cam asta e. O sa va trimit lectioara asta cu poze.

  Multumesc, MiReLa!
  Sanatate,
  Radu