Mda...

Se vede ca daca eu nu scriu, nu scrie nimeni... Sau poate ca mama asteapta scrisoarea in care eu descriu cum am petrecut ziua mea de nastere. Asa ca uite, scriu. :)

Ziua respectiva n-a fost cine-stie ce. Am citit, am dormit, Irena a facut un tort imens, de genul celor facute de mama ei, l-am plimbat pe C-man impreuna prin parc (din pacate bateriile pentru aparatul de fotografiat erau descarcate, asa ca n-avem poze), iar eu am jucat Diablo. Cam atat. Am vrut sa duc bomboane la colegi, la universitate, dar am ajuns sa fac asta abia miercuri (cred ca pe 2 noiembrie).

Pe 8 noiembrie C-man s-a hotarat sa stea de unul singur si fara sprijin in fund (vezi primele 3 poze din noiembrie1-21.zip. In general e un fel de argint viu. Cand il punem pe spate, in pat, da din maini si din picioare regulat, ca la antrenament. Foloseste patul drept toba. Bum-bum-bum-bum. Si zice "he. he. he." cu un zambet sclipitor. Apropo de zambet, inca n-avem nici urma de dinti. In cele doua poze de pe 10, e in sezlongul lui in care se leagana cu orele. Da din maini cam o data pe secunda, chiar mai repede. Face asta timp de jumatate de ora pana la doua ore. Aproape neantrerupt. Seara am facut un filmulet cu ritualul de hranire :)

Pozele de pe 12 sunt facute acasa la Zoltan (colegul meu care ne-a gasit cazare pentru primele 10 zile). Aniko e sotia lui, Cilla e fetita care l-a luat e C-man in subordine afectiva, iar Jonbon e baietelul, cu o luna si jumatate mai mare ca C-man. In poza 01 sunt toti impreuna. Cilla s-a apropiat ca o pisica, incet-incet de C-man, iar in 05 ii ofera propria lui suzeta. In 14 amorul e deja in toi :) In 17 au trecut la actiune :) iar in 20 C-man a pus mana pe parul Cillei in felul lui posesiv, chestie care a cam racit relatia. In 21, Aniko il tine in brate pe C-man.

Pozele facute ieri, pe 21 sunt in drum spre si la Universitate. Am luat aparatul cu mine pentru ca pe 21 dimineata ne-am trezit cu covorul cristalin al primei zapezi. In poza de la intrarea in Universitate se vede (in afara de Cristopher in caruciorul de la Mihaela), una din parcarile din campus, biblioteca (McOdrum Library) iar in spatele ei, turnul Dunton unde e biroul meu (la etajul 20). C-man le doarme pe rupte cand suntem afara, dar de cate ori intram undeva se trezeste si tine ochii deschisi pana iesim din nou :) Luke e colegul meu de birou. Polonez. Nu, nu canta la ghitara, ci ma invita sa iau loc in sezlongul lui (foarte confortabil, de altfel). In ultima poza de pe 21, langa carutul lui C., e un pescarus. Sunt foarte prietenosi pe aici, vin si cer de mancare, la concurenta cu ratele. Porumbei n-am prea vazut.

Iar azi, in sfarsit am avut bateriile incarcate, mi-am adus aminte si am reusit sa fac poze si un mic filmulet (20001122.zip) Cadita e cadou de la nasici (Andrei si Mirela), ca si primul depozit din contul de economii al lui Cristopher.

Apropo, ca sa vedeti pozele in ordinea in care au fost facute, apasati pe titlul coloanei "Modified" dupa ce extrageti pozele din arhiva:

Prima apasare aranjeaza pozele in ordine crescatoare, a doua apasare in ordine descrescatoare.

Va rog, oameni buni, scrieti-mi daca ati citit scrisorile trecute (mai ales Andrei) si daca ati luat arhivele si pozele mai vechi, ca sa le pot sterge de pe server si sa pun altele.

La rescriere :)
Radu